Nu kör vi

Sorry om det inte har kommit upp nåt på bloggen på ett tag. Det är inte så att intresset har svalnat, tyvärr så har vissa skribenter varit bortresta.
Men nu kör vi igen Sörping.

I helgen så börjar de första tävlingsmatcherna för då är det DM. SIBK har hamnat i grupp 4. SENASTE NYTT, Rimforsa har dragit sig ur SIBK:s grupp och gruppen består nu bara av 3 lag. Söderköpings IBK, Trym och Bergs IK.

Söderköpings IBK är självklart storfavoriter i gruppen, men man får se upp med Bergs taktik !

Varför Rimforsa har dragit sig ur vet jag ej, men det är synd för man hade sett fram emot att se Tobias Lundh i Rimforsa. Vilken lirare :)

Annars ska man ta en lätt seger mot Trym där dom inte ska ha nånting alls att sätta emot. En match mellan San Marino - Sverige i fotboll kan man säga.
Skämt o sido, en enkel seger ska det vara iallafall för SIBK.
Sen väntar Bergs IK där man vet att det alltid är tuffa matcher. Här kommer det vara jämt med många tuffa dueller och hårt spel. Men man vet om deras taktik, långa bollar in på mål och så får man se vart bollen tar vägen. Extremt tråkigt lag !!!

Läget i Sörping är bra, en vecka med mycket bra fart och övningar. De enda som saknas i helgen är Mikael Malinen och Christian Sundell, båda pga av skador. Båda spelarna ska vara spelklara till nästa helg då det är cup i Falun.
Även coach Jens Nordin är borta så även denna gång ska ass coachen "Tuppen" ta hand om det hela. "Tuppen" ska också få hjälp utav spelaren Christian Sundell så allt stämmer under matchen.
Annars så är Sörping fulltaligt med spetsarna Tobias Lundqvist och Mikael Nilsson.

SIBK ska ta med sig allt det bra från de senaste matcherna för då har spelet funkat mycket bra.
DM spelas även i hemmahallen Vikingen och då ska man visa vem som verkligen bestämmer. Hoppas på mycket folk på den nya läktaren !

SB ska nu ta ut vem som vinner Sörpings poängliga, målliga och utvisningsliga.

PK = Joacim Bonnevier
ML = Kim Wall
UL = Jonas Hederberg

Lördagens pumba = Janne Bonnevier

SES Lördag SIBK och TAGGA NU !!!


Joacim Bonnevier längst till vänster

Kommentarer
Postat av: Heda

Sörpingbloggen!! 2/3 rätt på tipset om poäng respektive utvisningsligan.. Tror stenhårt på Kim W på målen, Jocke har stor chans på poängen men där får man inte räkna bort den rutinerade Fredrik Johansson och även våran egna Mr.Sörping Tobias Lundqvist.. Utvisningsligan däremot Tror jag Jonas Hederberg inte vinner, då jag har hört att han blivit avsevärt mkt bättre på humöret.. :) mina kandidater dit är Pontus Bengtsson + Kim Wall.. Hade fint alla!! // bra blogg

2011-09-09 @ 06:41:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0