På måndag är det dags !!!

Sörpingbloggen är tillbaka igen på riktigt efter en lång och skön semester. Nu blir det innebandy och Söderköpings IBK för hela slanten.
På måndag så drar träningen igång igen och det är nu man verkligen får se om spelarna har gjort sin sommarträning.

Läget i laget är oförändrat sen sist det skrevs ett inlägg. Fyra nya spelare har skrivit på och det ser riktigt bra ut.

Nu i augusti så är det träningar och träningsmatcher varje helg och varje vecka. Många tuffa matcher där vi bl a ska möta allsvenska nykomlingarna Åby Oilers.
Den första träningsmatchen för SIBK i år är mot div 2 laget KFUM Norrköping, ett lag Sörping vet ganska mycket om. Mer om KFUM Norrköping kommer det skrivas om nåndag innan dom ska mötas. Kan sägas redan nu att dom har gjort intressanta nyförvärv, sen får man se om det blir fiasko eller succe. Men det är nånting SB aldrig kommer förstå hur KFUM Norrköping står ut med Östergötlands eller kanske Sveriges sämsta hall F13. En bunker, ett råtthåll eller ett fängelse välj ni, men usch vilket skämt till hall.

F13

Det kommer alltid skrivas matchrapporter både inför och efter matcherna så ha koll på bloggen. Så snart alla innebandyvänner så drar det igång på allvar igen så vinkla och sadla om klubban för nu är det allvar.
Coach Jens Nordin har även han mycket att fundera över under augusti hur han ska sätta ihop femmorna och hur taktiken ska spelas i år.

Sörpingbloggen kommer självklart närvara på första träningen nästa vecka så förvänta er ett inlägg då.

Jens Nordin

Spelarkoll

Sörpingbloggen tänkte kolla läget på vissa spelare såhär under semesteruppehållet. Vad gör killarna egentligen på sin fritid ?

Sörpings egna smålänning Rikard Olsèn extraknäcker som vanligt som fotbollsdomare. Rykten säger att han är missnöjd över att bara få vara assisterande under de "stora" matcherna.

Den rutinerade Fredrik "Tuppen" Johansson firar snart sin 40 ! års dag. Kroppen verkar hålla även denna säsong.
"Tuppen" spelar även mycket golf där det sägs att han har bra handicap. Ingen stor överraskning att just Tuppen lirar golf för när man brukar komma upp i åren så hamnar man oftast där ute på greenen :)

Den eftertraktade spelaren Joakim Bonnevier sägs ligga i hårdträning fast det är semesteruppehåll. Rykten säger att han springer minst 5 dagar i veckan.
Även en fågel viska att man såg Joakim göra debut på PULS nattklubb i Norrköping. Vad säger pappa Janne om det ?

Sörpings kanske mest löpvilligaste Henric Lundqvist sägs ha blivit husägare. Kommer han nu välja gräsklippning och husarbete före innebandyträningarna ?

Anton Flyxen
sägs också ligga i hårdträning och rykten säger att han syns väldigt ofta i spåren.

Sörpings nr 9 Christian Sundell spelar mycket tennis under sin ledighet och vad man kan läsa på hans Facebooks uppdateringar så ramlar vinsterna in. Men nån sa att vinstsviten sprack under veckan ?

SIBK backveteran Robert Jonsson sägs nu börja sin semester från jobbet och man undrar hur träningsvillig han kommer vara ? Sägs även att grillning på hans balkong är sommarens nöje :)

Joel Gustafsson aka Gadget spelar även han mycket golf, men vad man har hört så går det sisådär. Sägs att det alltid är klubbornas fel.
Även en flitig besökare på HUGO nattklubb.

Nyförvärvet Kim Wall jobbar ganska mycket på Billerud, men det sägs när han är ledig så vankas det några kalla och lite poker. Tränar även fotboll så konditionen lär nog finnas när innebandyn drar igång igen.

Tomas Edstrand dömer som alla vet fotboll och han har varit runt på en olika turneringar och dömt. En av lagets starkaste i löpspåret och vi alla hoppas att han håller sin kondition uppe. Flitig dansare på Pub Wasa sägs det också :)

Tvåbarnspappan Mikael Nilsson umgås självklart mycket med sin familj och när han väl är "ledig" så försöker han se sitt AIK så mycket han kan. Men räknar han verkligen med SM-guld ? Sörpingbloggen är tveksamma.

Det här var lite rykten om vad som har sätts och hörts och tyvärr så kom inte alla spelare med, men va inte så säkra på det, för så fort SB får nys om nåt kommer det upp :)

Kan även tillägga att merparten av de "äldre" spelarna är trogna besökare av HUGO Nattklubb. Sörpingbloggen hoppas verkligen de tar det lugnt för nu när laget ligger i "ettan" så vet folk vilka spelarna är osv. Inga skandaler vill man läsa i tidningarna !!!
Coach Jens Nordin kommer testa spelarnas kondition när det drar igång igen och då hoppas han att många har gjort sin semesterträning.


Rikard Olsèn

"Tuppen"

Kim Wall


4:e nyförvärvet 100 % klart

Nu äntligen, efter många turer fram och tillbaks så är Mikael Malinen från ONYX klar för Söderköpings IBK. Mikael är 24 år och är en stabil och stark back.
Han gjorde 13 matcher för ONYX säsongen 10/11 och enligt rykten så var han en av dom som presterade bäst.  Nu har han som sagt valt att spela för Östergötlands vackraste klubb Söderköpings IBK.
Spelare, ledare och publik hälsar han varmt välkommen till klubben.

Sörpingbloggen ska försöka få tag på Mikael för en intervju och vi är nu alla nyfikna på hur han tänkte när han skrev på och vilka förhoppningar han har.


Annars så är det som sagt semesteruppehåll och SIBK drar igång igen den 1 augusti.

/ SB

Breaking News !!!

Sörpingbloggen kan avslöja att ännu ett nyförvärv är klart. Inget är påskrivet ännu, men det är 99% klart, några smådetaljer ska bara fixas sen kan SB gå ut med spelaren namn som har meriter från Allsvenskan.

Riktigt bra nyhet för Söderköpings IBK.



Sen vill Sörpingbloggen påpeka att inlägget där "en ökänd innebandysupporter" skrev en liten krönika så är det vad han tycker och tänker, inte SB, så sluta skriv en massa skit om vissa spelare under kommentarsfältet, för SB godkänner inte dom. Sörpingbloggen ser allas IP och vet redan nu vilka/vem det är som skriver. Men ni får jättegärna skriva andra saker bara det inte skadar spelarna eller klubben !!!

Over and out / SB

RSS 2.0