Inför SIBK - Mjölby IBK

Åter igen så spelar Söderköpings IBK en träningsmatch. På fredag möter man Mjölby IBK i Vikingen.
Tyvärr så har SIBK väldigt många borta nu, anledningar är skador och bortresta. Det är första träningsmatchen i år man är utan tränaren Jens Nordin som bättrar på brännan nere i Turkiet. Så imorgon har assisterande tränaren Fredrik "Tuppen" Johansson coachningen.
Det har tränats på som vanligt denna vecka, men det är tråkigt att det är många borta. Man har inte riktigt kunnat spela ihop vissa femmor pga alla återbud under veckan.

Men SIBK kommer från två riktigt bra träningsmatcher och även om det saknas flera spelare imorn så ställer hemmalaget upp med en bra och en stark trupp.

Mjölby IBK åkte förra året ut div 1 och spelar numera i div 2. Dom har ändå en stark trupp med Gustav Andersson i spetsen. MEN enligt nåt rykte så har Mjölby IBK tappat sin absolut bästa spelare Andreas Kristoffersson. Han gjorde princip allt för Mjölby förra året, men nu alltså så tror SB att han har lämnat till nåt grannlag.
Skulle vara kul och se lite duster med honom och SIBK:s nyförvärv Kim Wall.
Tränaren i Mjölby IBK heter Mattias Ryden och han ställer upp med allt han har imorn och det lär bli en väldigt tuff match på plan. Hoppas nu domarparet står upp lite denna match.

Domarna ja, SIBK har haft samma domare under hela försäsongen och det har snackats väldigt mycket om deras kunnande och dömmande. Sörpingbloggen kommer granska dom noga imorn på matchen och sen ska det skrivas vad SB tycker om dom. Bra eller anus ?

Annars så har nya läktaren kommit till Vikingen, en helsvart läktare som är väldigt fin och passar utmärkt i hallen. Även kul att se kravallstaketen längst ner...

KLOCKAN 19.30 DEN 2 SEPTEMBER SPELAS MATCHEN. KOM OCH STÖTTA SIBK !!!

ASS TRÄNAREN "TUPPEN"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0