DM-gruppspel

Då har SIBK i helgen lirat DM gruppspel och man sluta på en delad första plats, men tyvärr så vann Bergs gruppen på fler gjorda mål.
Första matchen lirades mot Trym och SB va kanske lite för hårda mot dom i det förra inlägget. Dom gjorde det bra mot hemmalaget och gjorde 3 spelmål 5 mot 5. Slutresultatet blev 11-4 till Söderköpings IBK. Bästa poängplockare denna match blev backen Andreas Lindholm som visade verkligen att han ska ha en plats i år. Annat man kan nämna om denna match var att SIBK ställde över en hel femma som förmodligen är givna under säsongen som kommer.
Sen måste Sörpingbloggen ge som vanligt mycket beröm till junisarna Emil Lindwall, Tobias Wiktorsson och Basse Berggren. Emil och Tobias har verkligen potential och det ska bli kul att följa killarna i år och i framtiden. Basse visade under matchen att han besitter på en grym teknik. Runt 4-5 snygga tunnlar fick Tryms backar smaka på !

Eftersom Rimforsa hade dragit sig ur SIBK:s grupp så var det bara en match kvar och den var mot Bergs IK. Matchen slutade 4-4.
Sörping fick en katastrofal start där man låg under med hela 0-3 men Sörping visade prov på styrka och man kunde komma upp till 4-4 som då blev slutresultat. Men man såg efteråt att det var som en förlust för Sörping eftersom man var gruppfavoriter. Bergs IK vann gruppen som sagt med fler gjorda mål. Bittert, surt och onödigt !!

Bergs är exakt det SB skrev i förra inlägget, ett j-a tråkigt lag som bara tjurar och spelar tråkigt. Deras nr 12 som verkade vara äldst på plan betedde sig som han vore yngst.
Men detta är inget att gräma sig över, SIBK har viktigare saker att tänka på och självklart är serien det viktigaste.
Men spelet måste slipas för stundtals så såg det väldigt dåligt ut under DM-spelet.
Matchens lirare i SIBK i denna match blir helt klart Kim Wall som visade prov på sin målfarlighet. Men andra forwards måste höja sig för man kan inte bara luta sig tillbaks på Kim Wall.

I skrivande stund så går det rykten om att Sörping ändå har gått vidare i DM eftersom man är bland de bästa tvåorna. Inget är defenitivt klart än, så mer info om det kommer så småningom.

Nu är det 2 veckor kvar till seriepremiär mot Kumla och om man kollar på försäsongen som har gått så får den godkänt, inte mer ! Har funnits långa dippar men samtidigt så har man visat att man kan stå upp mot bra lag.

Nu väntas en hård träningsvecka sen innebandycup i Falun. Denna vecka kommer Christian Sundell, Mikael Nilsson och Mikael Malinen tillbaks från skada och resor. Även målvakten Rikard Olsèn ska nog kunna träna ikväll efter hans skada förra veckan. Ska nog inte skriva hur skadan gick till...

SB tackar för sig och vi ses under veckan...

SIBK:s Andreas Lindholm

Kommentarer
Postat av: b i k uh uh b i k uh uh

b i k uh uh b i k uh uh

2011-09-13 @ 12:55:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0