SIBK - Torshälla IBK 9-10sd

Vad hände egentligen i första perioden ? Man kan klargöra redan direkt att där förlora SIBK matchen. Efter en otrolig dålig första period så slank målen in, en efter en bakom målvakten Rikard Olsèn.
Vad det kan bero på kan vara flera olika grejer, men det var en alldeles för kort uppvärmning sen var det som om spelarna låg fortfarande kvar i sängen och sov. Det var absolut inte en bra period...
Första perioden skrevs till ofattbara 1-5 till Torshälla IBK.

När SIBK kom ut i andra så kunde publiken se att formationerna såg annorlunda ut och ett nytt lag på banan. VILKEN PERIOD AV SÖDERKÖPINGS IBK. Man kunde nu se vad laget är kapabla till.
SIBK tog över matchen helt i andra perioden , anfallsspelet var mycket bra och publiken kunde se många snygga mål av bl a Tobias Lundqvist och Christian Sundell. Tyvärr så smög sig Torshälla upp i flertal kontringar och kunde göra endel enkla mål. Men det var helt klart SIBK:s period.
Efter 40 minuters spel så stod det 5-7 till Torshälla och man kände nu att detta vänder SIBK på.

Efter andra periodens spel så fortsatte övertaget även i tredje från SIBK:s sida. När klockan slog 17.01 så hade "Sörping" vänt på matchen och var i ledning med 9-8. Målet gjordes då av Pontus Bengtsson, ett frislag rakt upp i krysset. Vilket go, vilken lagmoral och VILKEN MATCH !.
Men tyvärr så gav sig aldrig Torshälla IBK och med deras första kedja i toppform så kunde dom turligt göra 9-9 när det bara återstod 56 sekunder. Efter en styrning från en Sörpingspelare så smet sig bollen ner i ena hörnet. Tungt !!!
Efter den otroliga vändningen av SIBK så kunde man inkassera sin första poäng i div 1 mellersta.

Det väntades alltså sudden death mellan lagen och det tog inte lång tid förrän Torshälla kunde göra det avgörande målet. Man kunde se riktigt tunga huvuden efter målet och man var riktigt frustrerad över att man inte kunde hålla sin ledning under ordinarie tid.

Men kollar man över hela matchen så får man ändå ge godkänt till grabbarna. Efter en miserabel första period så är denna poäng ganska bra ändå.
All heder även till Torshälla IBK som bjöd upp på en bra kamp och visade prov på bra spel.