Inför Linköping IBK Ungdom - Söderköpings IBK

Ännu ett derby spelas i helgen men kanske inte lika mycket prestige som mot FIBK, men efter den snöpliga poängtappen mot FIBK så kommer SIBK väldigt taggade till söndagsmatchen.
Klockan 12.00 spelas matchen i Linköping och man möter ett lag som verkligen har blandat och gett i inledningen av säsongen.

Söderköpings IBK :

En vecka som inte har varit jättebra för SIBK, först fick Joel Gustafsson besked om att han hade problem med hjärtat så han måste ta det lugnt, sen fick coach Jens Nordin reda på att backen Mikael Malinen drar till Barcelona i några dagar. Lägg därtill att 4-5 st ordinarie spelare har varit sjuka under veckan.
Inte alls den bästa uppladdningen till en sån viktig match på söndag men man får hoppas att den positiva trenden fortsätter. SIBK har bara EN förlust efter ordinarie tid och det får verkligen ses som godkänt för en nykomling.

Det kommer troligtvis spelas på två femmor på söndag med en tredje som avlastar. Man har inte en aning riktigt hur SIBK kommer ställa upp eftersom man har väldigt många frågetecken !


Linköping IBK Ungdom :

Som det skrevs tidigare så har hemmalaget blandat med starka insatser och oroväckande förluster. Ta bara senaste fallet mot Lillån som slutade med hela 12-0 till Lillån.
Men till matchen på söndag så har man hört att man ställer upp med det starkaste laget dom har.
Kollar man lite på spelare man ska se upp med så har man ju ungtuppen Joacim Karlsson som har imponerat under inledningen, sen har man ju spelaren Christian Klinthorp som verkligen sticker ut. En poängmaskin utöver det vanliga, ta bara förra året när han spelade för Westerviks IBK där han spotta in hela 77 poäng. Frågan är om han är med på söndag ?

LIBK Ungdom är ett mycket ungt lag och man vet inte riktigt vart man har dom. Har dom Klinthorp i spetsen så kommer det bli mycket svårt för SIBK på söndag.


SES VID SPORTHALLEN PÅ SÖNDAG I LINKÖPING . BE THERE /////SB


TIPS : 4-6 OCH FREDRIK "TUPPEN" JOHANSSON AVGÖR, ELLER VAD TROR NI ? SKRIV I KOMMENTARSFÄLTET VAD NI TROR .

Kommentarer
Postat av: Fan

pontus går in o avgör.

2011-10-21 @ 22:59:56
Postat av: Supporter

Jag tror resultatet blir 5-6 och det blir Pontus Bengtsson som gör det sjätte och avgörande målet.

2011-10-21 @ 23:56:17
Postat av: sid

5-5 sibk vinner i sd sundell avgör :P

2011-10-22 @ 10:34:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0