Inför Karlskoga IBF - SIBK

Om ca ett dygn så spelar Söderköpings IBK sin tredje match för säsongen och man ställs imorn mot Karlskoga IBF. Efter den minst sagt spännande matchen sist mot Torshälla så gäller det nu för SIBK att man tar med sig andra och tredje perioden.
Man ställs nu mot ett heltaggat Karlskoga IBF som gick segrande ur sin förra match mot Tranemo. Men det känns ändå att "Sörping" är lite på gång nu efter spelet dom visade upp i förra matchen, så Karlskoga får verkligen se upp.
Sörpingbloggen ser att denna match är väldig viktig eftersom man tippar Karlskoga IBF långt ner i tabellen. Känns lite som en sexpoängsmatch.

Söderköpings IBK :

Läget i laget är mycket bra och alla har känslan att man vinner på lördag. Veckans träningar har rullat på mycket bra och man verkar fortsätta på de femmorna som man slutade på i förra matchen. Kanske blir nån omkastning på backsidan om man får tro lite :)
Finns inga sjukdomar eller skador att rapporteras, det ska väl vara att Robert Jonsson känner av sina ljumskar lite. Sen har Andreas Lindholm problem med sin axel.
Sen ska hela laget vara intakt och sjukt taggade tills lördagen.
Ska också bli intressant och se vem som får vakta buren på lördag, vem det nu blir så är man aldrig orolig i Söderköpings IBK. För det är väldigt sällsynt att man har två riktigt bra målvakter. Andreas Lindmark eller Rikard Olsèn ? Vem får förtroendet ?

Sörpingbloggen kommer inte i dagens inlägg tro sig till några femmor, det får helt enkelt vara lite mer hemligt denna gång.

Karlskoga IBF :

Ett lag som kommer att slåss med SIBK om att hålla sig kvar i serien. Karlskoga IBF är ett VÄLDIGT ungt lag och har en tränare som tror på sitt lag. Han tror även att "Sörping" kommer harva i bottenstriden i år. !
Man har ju hört lite rykten angående hemmalagets hall där den ska vara extremt liten. SB tycker personligen att små hallar borde förbjudas. Men oavsett om det är en kartong eller en lyxig hemma-arena så ska det spelas bra innebandy .
Som sagt Karlskoga IBF vann sin senaste match mot Tranemo med 7-4 och har en spelare vid namn Robin Fors som kan göra skillnad. Killen har nu spelat ihop sig 9 poäng under två matcher och det får ses som väldigt bra. Robin Fors är även en egen produkt och har hela tiden spelat för Karlskoga IBF om man får tro på rykten här och där.
Hemmlagets äldsta spelare är 31 år och heter Peter Åhling och han får väl stå för sin rutin i morgondagens match.
Har även hört att Karlskogas tränare är väldigt frispråkig, eller ?


Sörpingbloggen har även hittat Robin Fors i Karlskoga IBF och denna bild säger väl allt ? Vilken kille, vilken stekpanna ! Han har även hittat en henna tattoo, fan vad bra han är Robin !!!








Kommentarer
Postat av: Karlskoga

Faktum är att det inte är en henna

2011-10-07 @ 23:49:19
Postat av: SB

OO fan, det menar du inte ?

2011-10-07 @ 23:52:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0